Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

Святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

Свято-Введенська громада свято Покрови Пресвятої Богородиці й День захисника України цього року відсвяткувала по особливому - по-сімейному. 
Святкові заходи біля храму, які були проведені завдяки підтримці парафії "Введення в храм Пресвятої Богородиці" та ГО "Богдана Колодія", були покликані, щоб згуртувати й об'єднати мешканців Святошинського району навколо духовно-патріотичних цінностей. 

Сьогодні, коли наша держава веде неоголошену й гібридну війну, коли уже понад три роки наші кращі сини й доньки віддають саме найдорожче - власне життя за волю й свободу свого народу, то ми усі повинні разом робити спільні духовно-патріотичні заходи для обєднання нашого суспільства, в боротьбі з ворогом, бо в нашій єдності - сила.

14 жовтня стало офіційним днем вшанування наших воїнів-захисників України лише три роки тому і стало загальнонаціональним й народним, бо оборона Вітчизни - є всенародною справою.

З давніх часів український народ змушений був  відстоювати свої права на вільне існування, адже земля наша була багатим і щедрим краєм, на який зазіхали вороги. Саме козаки, як нам усім відомо, присвятили своє життя боротьбі за волю України. Вони захищали кордони нашої держави від нападів турків, татар, ляхів. Зокрема, польські завойовники хотіли покатоличити наш народ, і лише козакам під проводом Б. Хмельницького ми завдячуємо тим, що цього не сталося. Запорожські козаки самовіддано боронили свій народ і рідну землю, прагнули свободи й власної держави. Сьогодні ми є нащадками славних козаків і розуміємо, який великий внесок зробили вони в справу становлення державності та в розвиток освіти й культури.

У цей день наша громада вшанувала як ветеранів АТО, так і воїнів-захисників Збройних сил України, котрі щодня боронять нашу рідну земля від нашестя російських окупаційних військ. 

Також ці святкові заходи дали можливість проявити музичні таланти дітям музичних шкіл (КДМШ №23 та КДМШ №22) і вокально-хорових й танцювальних колективів нашого району, а також показати їм свої здібності у різноманітних майстер-класах (гончарство, різноманітні розписи та заняття від викладачів дитячого клубу "Холлі").

Велика й щира подяка усім тим, хто підтримав ці заходи та безпосередньо прийняв у них участь.

Нехай Пресвята Богородиця завжди покриває ваші родини Своїм омофором!

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя