Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2019 рік

06.05.2019

Патріарх Філарет звершив Літургію у храмі ікони Божої Матері «Живоносне Джерело»

3 травня 2019 року, Святійший Патріарх Філарет відвідав парафію на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» м. Києва, де звершив Божественну літургію з нагоди храмового свята.

Святійшого Патріарха зустрів настоятель храму протоієрей Валерій Семанцо разом із дітками недільної школи, які піднесли владиці коровай.

На запрошення отця настоятеля протоієрея Валерія Семанцо, в урочистому богослужінні взяли участь – настоятель Свято-Введенського храму на Микільській Борщагівці протоієрей Сергій Петленко, а також клірики храму – протоієрей Григорій Фоя та священик Василій Білик.


детальніше...

24.05.2019

Свято-Миколаївська громада храму м. Боярка відзначила престольне свято

22 травня 2019 року, в свято перенесення мощей святителя і чудотворця Миколая з Мир Лікійських у м. Бар, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Вишгородський Агапіт, з благословення Предстоятеля УПЦ (ПЦУ) Блаженнійшого митрополита Епіфанія очолив Божественну літургію у Свято-Миколаївському храмі м. Боярка Київської області.

На запрошення отця настоятеля прот. Василя Лило, участь у святкових заходав взяли – настоятель Свято-Введенського храму прот. Сергій Петленко та клірик храму прот. Григорій Фоя.


детальніше...

28.05.2019

Єпископат та духовенство привітали Предстоятеля з Днем тезоіменитства

В День пам’яті святителя Епіфанія, єпископа Кіпрського, який є також і небесним покровителем Предстоятеля Української Православної Церкви, уся церковна спільнота привітала Його Блаженство з Днем тезоіменитства.

У святковій Божественній літургії, в Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі, взяли участь також настоятель Свято-Введенського храму прот. Сергій Петленко та клірик храму прот. Григорій Фоя.

В урочистому богослужінні Його Блаженству співслужив єпископат та духовенства зі всієї України, представники Вселенської Патріархії та монастирів Афону.


детальніше...

06.06.2019

Вознесіння Господнє

6 червня православні християни, на сороковий день по Воскресінні Ісуса Христа, відзначають велике свято – Вознесіння Господнє, яке завжди припадає на четвер шостого тижня.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.

У день свята Божественну літургію звершив настоятель – протоієрей Сергій Петленко у співслужінні духовенства храму. Після євангельського читання отець настоятель виголосив проповідь на тему свята.


детальніше...

10.06.2019

Церковна громада привітала клірика храму протоієрея Григорія Фою з Днем народження

У неділю, 9 червня 2019 р., в Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія свт. Іоана Золотоустого, яку очолив настоятель храму – протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої.

Цього дня приймав вітання клірик храму протоієрей Григорій Фоя з нагоди свого дня народження.


детальніше...

14.06.2019

Благодійна допомога дітям

Разом із нашими помічниками завітали у відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва.

Керує цим соціально-медичним закладом людина з великою душею і чуйним серцем -  Марина Гамова, яка радо і зустріла гостей на ганку разом із дітками.


детальніше...

16.06.2019

П'ятидесятниця. День Святої Трійці

16 червня — П’ятидесятниця, чи день Святої Трійці. Через десять днів після Вознесіння, або на п'ятдесятий день від Пасхи християни відзначають день Святої Трійці, або “зелені свята”, чи П'ятидесятницю. Це свято, одне з найдавніших, власне, є днем народження Церкви.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів.

У день вшанування Святої Трійці, cвяткове богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.


детальніше...

17.06.2019

Вітаємо з Днем народження настоятеля Свято-Введенського храму

На свято Пресвятої Трійці громада привітала свого настоятеля з Днем народження.

Після звершення Служби Божої клірик храму протоієрей Григорій Фоя виголосив вітальне слово, у якому від імені усієї громади Свято-Введенської парафії привітав отця Сергія із 58-річчям.

У привітанні отець Григорій надав високу оцінку пастирській діяльності отця Сергія, як настоятеля так і будівничого, під мудрим керівництвом якого розбудовується великий церковний комплекс та побажав йому стійкості духа й тіла для звершення нелегкої місії священичого служіння.


детальніше...

07.07.2019

Різдво Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана

Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана – це одне з великих свят. Різдво Іоана Хрестителя відзначається 7 липня за новим стилем. У цей день віруючі згадують, як в родині іудейського священика Захарії і його дружини Єлизавети народився майбутній пророк, який передбачить пришестя Месії – Ісуса Христа, а потім хрестить його в водах річки Йордан.

детальніше...

19.07.2019

Святих апостолів Петра і Павла

12 липня 2019 року, в день пам’яті святих першоверховних апостолів Петра і Павла, у Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму - протоієрей Сергій Петленко у співслужінні свящ. Василія Білика.

Після євангельського читання зі словами проповіді до вірян звернувся отець Сергій.

За богослужінням була піднесена прохальна молитва за мир в Україні.

детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

28 березня. Четвер


Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського

Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах

Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського (бл. 754). Прп. Стефана Чудо­творця, спов., iгум. Триглiйського (бл. 815). Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах (1097). Прп. Іларiона Псковоєзерського (1476). Мчч. Іони, Варахисiя та iн. з ними (бл. 330). Мч. Бояна, кн. Болгарського (830).

детальніше...

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя