Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Клір і парафіяни привітали настоятеля Свято-Введенського храму протоієрея Сергія Петленка з днем народження!

Клір і парафіяни привітали настоятеля Свято-Введенського храму протоієрея Сергія Петленка з днем народження!

14 червня 2014 року, в неділю всіх святих землі Української, церковна громада привітала настоятеля парафії протоієрея Сергія Петленка з днем народження.


Цього дня настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої відслужив Божественну літургію.


Наприкінці Божественної літургії клірик Свято-Введенського храму протоієрей Григорій Фоя, від імені усієї громади, привітав отця Сергія з днем народження. У своєму вітальному слові отець Григорій дав високу оцінку діяльності отця настоятеля, як душпастиря і настоятеля парафії, який турбується про усіх з батьківською любов’ю. Зокрема було зазначено про те, що завдяки невтомній та кропіткій щоденній праці отця Сергія продовжується розбудова церковного комплексу. Вітаючи отця настоятеля з днем народження, промовець побажав отцю Сергію міцного здоров'я, духовних і тілесних сил у пастирському служінні, Божої допомоги для продовження і завершення зведення нового дому Божого, а також, від усієї громади, подарував йому різьбленну ікону з дуба небесного покровителя – прп. Сергія Радонезького.


Привітав отця Сергія і отець Василій Білик, який відзначив значні особисті якості його, як священика, так і керівника парафії. Потім отець Василій виголосив отцю Сергію многоліття, а церковна громада разом з хором велично і піднесено проспівала його своєму настоятелю.    


З щирими й теплими привітаннями звернулися до отця Сергія батьки та учні недільної школи, які дякували йому за духовні настанови і батьківську турботу. Підходили і вітали свого настоятеля багато й інших парафіян, які цього дня були присутні на богослужінні, бажаючи своєму духовному наставникові  здоров’я, благополуччя, родинного затишку та Божої допомоги на усі починання.


Привітання на адресу отця Сергія надійшли від благочинного Святошинського району протоієрея Валерія Семанцо, депутата Київради Колодія Б.В., архітектора церковного комплексу Слепцова О.С. та голови спілки інвалідів і ветеранів ЗСУ 5-го мікрорайонй Буренко В.О. У своїх вітаннях вони побажали отцю Сергію міцного здоров'я, невичерпної любові, духовних сил для пастирської діяльності, Божої благодаті, а також висловили побажання якнайшвидше завершити будівництво нового великого храму.


Многії та благії літа!




Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

28 березня. Четвер


Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського

Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах

Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського (бл. 754). Прп. Стефана Чудо­творця, спов., iгум. Триглiйського (бл. 815). Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах (1097). Прп. Іларiона Псковоєзерського (1476). Мчч. Іони, Варахисiя та iн. з ними (бл. 330). Мч. Бояна, кн. Болгарського (830).

детальніше...

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя