Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2018 рік

24.04.2018

Молебень за єдність і визнання Помісної Церкви

22 квітня 2018 р., після Божественної літургії, виконуючи Патріарше розпорядження про молитву за єдність і визнання Помісної Церкви, клірики Свято-Введенського храму звершили молебень. На цьому молебні закликали Святого Духа на початок всякого доброго діла.
Український народ повинен знати, що Київська митрополія 700 років (988-1686) була у складі Константинопольського патріархату, а не Московського, якого і не існувало на той час. Сама ж Московська Церква, яка самовільно, порушуючи церковні канони, в 1448 році (без згоди Константинополя за наказом московського князька Василя ІІ) відокремилась від Київської митрополії, висвятивши самочинно «митрополита» Іоана. Цей московський самосвят не визнавався Константинопольським патріархатом впродовж 141 року (1448–1589).

детальніше...

28.04.2018

Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У 2018 році виповнюється 32 роки з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка трапилась 26 квітня 1986 року.

Щороку цього дня відбувається вшанування героїв ліквідаторів, які брали участь у ліквідації найбільшої техногенної катастрофи людства. Серед ліквідаторів були не тільки пожежники й військові, а і медики, і вчені, і багато інших фахівців, які були залучені до усунення наслідків найстрашнішої екологічно-гуманітарної катастрофи.


детальніше...

20.05.2018

Вознесіння Господнє

17 травня православні християни, на сороковий день по Воскресінні Ісуса Христа, відзначають велике свято – Вознесіння Господнє, яке завжди припадає на четвер шостого тижня.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.


детальніше...

23.05.2018

Храмове свято парафії свт. Миколая Чудотворця в м. Боярка

22 травня Православна Церква вшановує день пам’яті перенесення мощей святого Миколая Чудотворця з Лікії до італійського міста Барі.

В день свята, 22 травня 2018 р., Патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній відвідав парафію на честь святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських в м. Боярка.

На запрошення отця настоятеля у святковій Божественній літургії взяли участь настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко та клірик храму – протоієрей Григорій Фоя.


детальніше...

29.05.2018

П'ятидесятниця. День Святої Трійці

27 травня — П’ятидесятниця, чи день Святої Трійці. Через десять днів після Вознесіння, або на п'ятдесятий день від Пасхи християни відзначають день Святої Трійці, або “зелені свята”, чи П'ятидесятницю. Це свято, одне з найдавніших, власне, є днем народження Церкви.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів.

У день вшанування Святої Трійці, cвяткове богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика. Наприкінці Літургії отець Сергій звернувся до вірян з пастирським словом, в якому розповів про Пресвяту Трійцю й дари Духа Святого та привітав усіх парафіян з величним святом.


детальніше...

17.06.2018

Вітаємо з Днем народження настоятеля Свято-Введенського храму

Всечесний отче Сергію!

Від щирого серця Свято-Введенська громада вітає Вас з Днем народження!

Дякуємо Богові щодня за богослужіннями, що Ви, як наставник і провідник, допомагаєте духовно вдосконалюватися на шляху до спасіння. Ви навчаєте свою паству любити Бога й ближнього та є вправним інструментом в руках Творця.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, любові, радості і миру  в серці, твердості у вірі, ревності у пастирському служінні на ниві Христовій, Божого благословення та опіки Божої Матері!

Будьте щасливі Ви і Ваша родина, нехай благодать Господня осяє усі Ваші задуми і плани, здійснюються мрії та успішною буде щоденна праця на благо Церкви.

Нехай Бог допомагає Вам втілювати усі Ваші задуми та подарує довгі й щасливі роки життя.

Многії Вам і благії літа!



детальніше...

07.07.2018

Різдво чесного славного пророка, Предтечі та Хрестителя Господнього Іоана

7 липня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших християнських свят – Різдво Іоана Хрестителя. Свято встановлене на згадку про події, пов’язані з народженням Іоанна Хрестителя, які описані в Євангелії від Луки (Лк. 1:24-25, 57-68, 76, 80). За вченням іудаїзму перед приходом Месії повинен явитись його попередник – предтеча, яким у відповідності з пророцтвом Малахії (Мал. 4:5) вважається пророк Ілія.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлене Вечірнє богослужіння з акафістом.

У день вшанування святого Пророка Іоана Хрестителя, cвяткове богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої. Наприкінці Літургії отець Сергій звернувся до вірян з пастирським словом, в якому розповів про значення життєвого шляху великого пророка.


детальніше...

12.07.2018

День пам’яті славних і всехвальних першоверховних апостолів Петра і Павла

12 липня Православна церква вшановує пам'ять святих славних і всехвальних першоверховних апостолів Петра і Павла. Святих апостолів Петра і Павла Свята церква називає Першоверховними. Вони відзначені цим почесним найменуванням за особливі труди у поширенні Христового вчення і показали найвищі зразки відданості й любові до Божественного Учителя і Його справи на землі.

детальніше...

19.07.2018

АНОНС: Молитва і хресний хід з нагоди відзначення 1030-ліття Хрещення Руси-України

27 – 28 липня 2018 року Українська Церква відзначатиме 1030-ту річницю Хрещення Київської Руси-України.

З цієї нагоди у Володимирському патріаршому кафедральному соборі (бульв. Шевченка, 20) відбудуться урочисті богослужіння, які очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ, у співслужінні єпископату і духовенства Київського Патріархату.


детальніше...

30.07.2018

Хресний хід з нагоди 1030-ї річниці Хрещення Руси-України

Українська Православна Церква Київського Патріархату – це Церква, яка має своїм покликанням служіння Богу та народу України. Саме тому день Хрещення Київської Руси є для нас визначною подією, адже всезагальне Хрещення у 988 році стало своєрідним “днем народження” нашої Церкви – новим етапом становлення Православ’я на теренах Руси-України та визначило подальший духовний і культурний вектор розвитку нашої Батьківщини.

детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

19 березня. Вівторок


ікона Б. М. "Умиління"
мч. Хрисанф
Мч. Хрисанфа і мц. Дарії (283) і з ними мчч. Клавдія, трибуна, Іларії, дружини його, Ясона і Мавра, синів їхніх, Диодора, пресвітера, і Маріана, диякона. Прав. Софії, кн. Слуцької (1612). Прп. Васси Псково-Печерської (близько 1473). Прп. Інокентія Комельського, Вологодського (1521). Мч. Панхарія (бл. 302).
Ікони Божої Матері “Розчулення” Смоленської (1103).

детальніше...

20 березня. Середа


мц. Кіріакія Римська
мц. Євфрасія Амісійська
прп. Єфросин Синозерський
Прпп. Іоана, Сергія, Патрикія та інших, в обителі св. Сави вбитих (796). Прп. Єфросина Сіноєзерського, Новгородського (1612). Мц. Фотини (Світлани), самарянки, її синів мчч. Віктора, нареченого Фотином, та Іосії; мцц. Анатолії, Фото, Фотиди, Параскеви, Киріакії, Домніни і мч. Севастіана (бл. 66). Мцц. Олександри, Клавдії, Євфрасії, Матрони, Юліанії, Євфимії і Феодосії (310). Свт. Микити, спов., архиєп. Аполлоніадського (бл. 813–820).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя