Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2015 рік

17.07.2015

Запрошуємо на молитву в день Хрещення Руси-України

 27 – 28 липня 2015 р., у 1000-літню річницю з дня упокоєння рівноапостольного великого князя Київського Володимира, Українська Церква відзначатиме річницю хрещення Київської Руси-України.

З цієї нагоди у Володимирському патріаршому кафедральному соборі (бульв. Шевченка, 20), відбудуться урочисті богослужіння:

27 липня з 17.00 – всенічне бдіння;

28 липня з 10.00 – Божественна літургія.

Богослужіння очолить Патріарх Київський і і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ, у співслужінні єпископату і духовенства Київського Патріархату.

По завершенні літургії (після 12.00)

від Володимирського собору до пам'ятника святому Володимиру відбудеться ХРЕСНИЙ ХІД



детальніше...

28.07.2015

Чорнобильці продовжують свою волонтерсько-чорнобильську діяльність

У кожного своя передова

У кожного з нас у житті свій фронт. Як правило, чим більше людині довелось пережити, зазнати лиха, тим вразливіша вона до чужої біди. Власне, тому й не варто дивуватись, що Коломийська громадська організація інвалідів «Союз. Чорнобиль. Україна», яку очолює Віктор Познік, а також комітет «Діти Чорнобиля», яким опікується отець Іван Остафійчук, не зважаючи на власні клопоти й негаразди, ось уже півтора року активно допомагають бійцям АТО на Сході, переселенцям, пораненим воїнам, дітям і родинам учасників АТО.


детальніше...

31.07.2015

У Києві відзначили 1000-ліття упокоєння святого Рівноапостольного Великого князя Володимира

28 липня – день пам’яті святого Рівноапостольного Великого княза Володимира та річниця Хрещення Київської Руси-України. Цього року Україна відзначає два визначні ювілеї – 1000-ліття упокоєння святого Володимира та 1000-ліття мученицької кончини його синів благовірних князів страстотерпців Бориса й Гліба.

У переддень свята, 27 липня, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолив у Володимирському кафедральному соборі Всенішне бдіння. Разом з сонмом єпископату та духовенства, які прибули до столиці нашої держави на ювілейні святкування, віруючий народ молився до Всевишнього Бога, щоб заступництвом святого Володимира Україна визволилася від нашестя чужинців.


детальніше...

02.08.2015

Пророк Ілля

2 серпня Православна Церква відзначає пам'ять пророка Іллі (ІХ ст. до Р.Х.).

Святий пророк Ілля – один з старозавітних пророків і перший дівственник Старого Завіту. Життя святого пророка описане у Старозавітних книгах (3 Цар.; 4 Цар.; Сир. 48, 1-5; 1 Мак. 2, 58). Також згадки про Господнього пророка є в книгах Нового завіту, під час Преображення Господнього, Ілля розмовляв з спасителем на горі Фавор (Мф. 17, 3; Мк. 9, 4; Лк. 9, 30).


детальніше...

07.08.2015

Митрополит Епіфаній освятив унікальну польову мобільну лазню для українських військових

5 серпня 2015 р. в Етнографічному комплексі «Українське село» у с. Бузова, Києво-Святошинського району відбулося освячення і передача у зону АТО Польової мобільної сауни «Козацька лазня».

Чин освячення звершив патріарший намісник УПЦ Київського Патріархату митрополит Епіфаній.

У чині освячення прийняв участь також клірик Свято-Введенського храму м.Києва прот. Григорій Фоя.


детальніше...

14.08.2015

Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього та пам'ять мучеників Маккавеїв

14 серпня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших свят - Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього. Також цього дня вшановується пам’ять старозавітних мучеників Маккавеїв (166 р. до Р.Х.).

Напередодні 13 серпня у Свято-Введенському храмі було відслужене Всенічне Бдіння, під час якого було винесено Хрест на середину храму для поклоніння.Богослужіння звершив протоієрей Григорій Фоя у співслужінні священика Василiя Білика.

У сам день свята, 14 серпня 2015 року, в храмі було звершено Божественну Літургію.


детальніше...

19.08.2015

Преображення Господа нашого Ісуса Христа

19 серпня Православна Церква відзначає одне з найбільших свят церковного календаря – Преображення Господа нашого Ісуса Христа.

Свято Преображення Господнього — одне з дванадцяти найбільших свят Церкви Христової, встановлене на честь об’явлення божественної природи Христа Спасителя своїм учням.

Святкову Божественну Літургію звершив настоятель парафії протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василія Білика.


детальніше...

22.08.2015

Анонс: Молебень перед початком нового навчального року

У неділю 30 серпня, після закінченя Божественної літургії (11:00), у Свято-Введенському храмі священнослужителями буде звершений молебень. На молебні священнослужителі проситимуть у Господа благословення для викладачів та учнів на успішну працю у новому навчальному році.

Запрошуємо усіх до спільної молитви!


детальніше...

29.08.2015

Успіння Пресвятої Богородиці

У п'ятницю 28 серпня Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято - Успіння Пресвятої Богородиці. Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої й священика Василія Білика.

У самий день свята у храмі традиційно була звершена святкова Божественна літургія. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян з словом про Успіння Божої Матері.


детальніше...

30.08.2015

Молебень перед новим навчальним роком

30 серпня 2015 року, у неділю 13-ту після П'ятидесятниці, в Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні священика Василія Білика.

На Службу Божу цього дня  прийшло багато дітей парафіян храму, які під час Літургії приступили до таїнства Святого Причастя.

Після завершення Літургії відбувся традиційний молебень перед новим навчальним роком, який відслужив отець Сергій разом з кліриками храму.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Пасхалія

28 квітня. Неділя

Вхід Господній у Єрусалим

Церковний календар

19 квітня. П'ятниця


Т. Вечеря

Прп. Іоана Ветхопечерника (VІІІ). Мчч. Феони, Христофора i Антонiна (303). Сщмч. Пафнутiя, єп. Єрусалимського. Свт. Георгiя, спов., єп. Антиохiї Писидій­ської (813–820). Свт. Трифона, патр. Константинопольського (933). Прп. Никифора, iгумена.

детальніше...

20 квітня. Субота


В. Пятниця

Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького

Прп. Феодора Трихини. Прп. Олександра Ошевенського (1479). Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького (1690). Свтт. Григорiя (593) i Анастасiя Синаїта (599), патрiархiв Антиохiйських. Прп. Анастасiя, iгум. Синайської гори (695).


детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя