Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Вітаємо ветеранів!

Вітаємо ветеранів!

Минуло вже багато років від травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Цього славного дня ми вшановуємо всіх тих, хто загинув під час найбільшої та найкривавішої війни на нашій планеті.


8 травня 2014 року ветерани та інваліди Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій, малолітні в’язні концтаборів, діти війни Святошинського району м. Києва, на чолі з головою ОІВ і ЗС Ярошем П.М., зібралися на святковий концерт у ліцеї «Еко» № 198, що вже багато років гостинно приймає фронтовиків і учасників війни у стінах свого навчального закладу.


Ось і цього року в актовій залі ліцею лунали незабутні пісні й вірші воєнних років, що надихали воїнів на ратні подвиги та нагадували про тепло і любов рідного дому.


В урочистих заходах взяв участь клірик Свято-Введенського храму – протоієрей Григорій Фоя. Вітаючи ветеранів з великим святом отець Григорій зокрема зазначив: «Ми пишаємося героями-визволителями і низько вклоняємося вашому подвигу, бо саме завдяки вам ми сьгодні маємо життя наступних поколінь. Ви своїми руками звільнили нашу рідну землю від окупантів й коричневої чуми, яка нависла над усією Європою. Нинішнє покоління ні в якому разі не повинно забувати про ті трагічні події, які вам довелося пережити, а ці чорні сторінки нашої історії повинні бути уроком для усіх, щоб така війна ніколи більше не повторилася. Свята Церква завжди молиться за упокій душ тих, хто відійшов у вічність, а також просить у Господа здоров’я для живих. Наша парафія разом з нашим настоятелем протоієреєм Сергієм Петленко уже багато років  надає посильну гуманітарну допомогу ветеранам нашого району та закликає до таких добрих справ долучатися якомога більше організацій, бо це є святий обов’язок кожного із нас. Вітаючи вас із святом бажаю вам здоров’я, благополуччя, а також бажаю, щоб ви завжди відчували постійну турботу й тепло у ваших родинах. Дякую вам за мир та многая й благая вам літа!»


Щоб привітати ветеранів зі святом до ліцею завітали начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Олексіївна Романенко, яка вітала ветеранів від імені голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Михайловича Кулика, меценат, благодійник, голова громадської організації «Громадське коло» Богдан Васильович Колодій, представник Міжнародного благодійного фонду сприяння розвитку медицини Валентин Олександрович Фокін, голова Благодійного фонду «Від серця до серця» Леонід Георгійович Соколов, начальник управління освіти Мирослав Корбецький.


Учні 7-11 класів ліцею підготували ветеранам незабутній святковий концерт. Талановита молодь ліцею продемонструвала обдарування у співі й танцях, показавши театралізовану музично-хореграфічну композицію «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».


Директор ліцею «Еко» № 198 Олександр Борисович Недбайло, вітаючи ветеранів з святом, побажав їм бути здоровими та життєрадісними, а також від імені присутніх, подякував учням та викладачам за чудовий концерт.


Наприкінці свята всі ветерани отримали пам’ятні подарунки.


Божого Вам благословення, дорогі наші ветерани! І многая Вам літа!


А всім полеглим борцям із фашизмом – вічна пам'ять і блаженний спокій.


Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя