Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Зустріч голови Парафіяльної ради з громадою

Зустріч голови Парафіяльної ради з громадою

25 травня 2014 року відбудуться  позачергові вибори Президента України, мера Києва та депутатів Київради.


Цього року на вибори до Київради йде багато порядних і достойних наших парафіян кандидатами в депутати, щоб відповідально представляти інтереси нашого району в органах влади. Але серед них є людина, яка ось уже майже чотирнадцять років є головою Парафіяльної ради нашої парафії – це Олександр Михайлович Кулик. Усі ці роки він гідно виконує свої обов’язки перед громадою та є ревним православним християнином, який живе за заповідями Божими.


Для усіх нас є пам’ятним день Святої Пасхи 2000 року, коли міське управління у справах сім’ї та молоді проводило святкову акцію. Саме того святкового дня отець Сергій Петленко і депутат Київради Олександр Кулик звернулися до мешканців району з пропозицією – побудувати на бульварі Ромена Роллана храм Божий. Були скликані установчі збори громадян, на яких і було засновано релігійну громаду парафії “Введення в храм Пресвятої Богородиці” Української Православної Церкви Київського Патріархату, а головою Парафіяльної ради було обрано Олександра Кулика.


11 травня після богослужіння, як парафіянин Свято-Введенського храму, Олександр Кулик поспілкувався з членами нашої громади. Наші парафіяни мешкають у Святошинському районі та бачать багато проблем, які накопичились за останні роки, тому вони охоче бажали почути від Олександра Михайловича шляхи їх вирішення, у разі обрання його депутатом  Київради. Членів нашої релігійної громади частіше за все турбували питання вирішення житлово-комунальних проблем, про боротьбу із незаконно встановленими МАФами, про підтримку та опіку соціально-незахищених верств населення.


Спілкуючись з людьми, Олександр Михайлович дав вичерпні відповіді на запитання та вказав пріоритетні напрямки своєї діяльності на посаді депутата Київради. Зокрема він зазначив, що найперше буде боротися з тим, щоб чиновники не розкрадали міський та районні бюджети, щоб не було махінацій з комунальним майном, що належить київській громаді та знаходити фінансування на вирішення проблем житлово-комунального господарства, і на благоустрій, і на побудову нових спортивних майданчиків, на ремонт шкіл і дитсадків, а також не залишати без уваги інші соціальні програми жителів Святошинського району.


Пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить майбутній шлях і добробут нашої країни та розвиток нашого міста. Тому ми повинні прийти на виборчі дільниці й виконати свій громадянський обов’язок, обравши таких достойних людей на державні посади, які виправдають наші великі сподівання.


Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Пасхалія

28 квітня. Неділя

Вхід Господній у Єрусалим

Церковний календар

19 квітня. П'ятниця


Т. Вечеря

Прп. Іоана Ветхопечерника (VІІІ). Мчч. Феони, Христофора i Антонiна (303). Сщмч. Пафнутiя, єп. Єрусалимського. Свт. Георгiя, спов., єп. Антиохiї Писидій­ської (813–820). Свт. Трифона, патр. Константинопольського (933). Прп. Никифора, iгумена.

детальніше...

20 квітня. Субота


В. Пятниця

Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького

Прп. Феодора Трихини. Прп. Олександра Ошевенського (1479). Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького (1690). Свтт. Григорiя (593) i Анастасiя Синаїта (599), патрiархiв Антиохiйських. Прп. Анастасiя, iгум. Синайської гори (695).


детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя