Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Продовжується будівництво великого храму

буд. храму-2012На території нашого церковного комплексу, що знаходиться у Святошинському районі міста Києва, продовжується будівництво великого храму на пожертви благодійників. 


Сьогодні суспільство все частіше замислюється над тим, що без відродження втрачених духовних цінностей неможливо збудувати ні міцної родини, ні сильної та стабільної держави. Ми свято віруємо у те, що зведення Свято-Введенського храму допоможе духовному відродженню, утвердженню православних цінностей як джерел нашої культури й самобутності.


Будівництво храму необхідне для спільного сповідання і поширення православної віри, через звершення богослужінь, обрядів, релігійного навчання і виховання, місіонерської діяльності, а також для справ милосердя і благодійності. Здійснити все це можливо тільки на основі повноцінного церковно-парафіяльного життя, яке немислиме без духовного центру – храму.


Кожний може запитати себе як часто він приходить у дім Божий і коли він останній раз був у храмі? На жаль, але не кожний православний християнин, у силу тих чи інших життєвих обставин, знайшов свою дорогу до храму. Іноді щось людину стримує, щось заважає відкрити двері храму. Проте у самі тяжкі хвилини ми все ж таки підходимо до святих ікон, ставимо свічки, молимося за здоров’я або за упокій, просимо Господа про допомогу…


Новий дім Божий на честь «Введення в храм Пресвятої Богородиці», який будується по бульвару Ромена Роллана, 10а у Святошинському районі міста Києва, існує зараз у повній красі лише тільки у вигляді архітектурного проекту. Але кожного дня молитовна і фінансова допомога православних християн наближає нас до щасливого моменту народження нового храму.


Зведення храму – задача тяжка не тільки з матеріальної сторони, але і з духовної. Новий храм подібний до свічки, яка засвічена у темряві. І якщо будівництво храму виникає у тому чи іншому місці, то це є шанс, який дає нам Бог, шанс стати кращими й досконалішими. Приймати участь у будівництві храму є чудом, щастям і великим даром, а тому кожний із нас повинен не втратити цей час і використати свій шанс.


Своє духовне сходження можна розпочати з цеглинок, які будуть вкладені у стіни храму. Допомогти піднятися храму до неба повинні усі ми, бо у всі часи храми будувалися усією громадою. Ця велика і свята справа по силам кожному, незважаючи на матеріальне становище. І коли піднесеться вверх Свято-Введенський храм, і буде стояти він віками, майбутні покоління будуть пишатися тим, що і ми внесли свій вклад в його зведення.


До цієї святої справи може долучитися кожний, вклавши іменну цеглину за себе, рідних і близьких у стіни храму. Пожертви ”на цеглину” здавна були традиційними на наших землях. Це особлива форма благодійності на храм, а ще ці пожертви є особливою молитвою за живих і померлих.


Ім’я кожного жертводавця буде написано на окремій цеглині, яку вкладуть у стіни храму, а за благодійників і украсителів виголошуватимуться поминання на Божественних Літургіях до кінця віку.


Багато хто вважає, що допомога при будівництві храмів лежить тільки на служителях церкви або на заможних організаціях, але насправді це не так. Наш храм будується як при допомозі невеликих організацій, так і на пожертви простих людей.


Просимо Вас робити свої пожертви у будівництво Свято-Введенського храму, записавшись у церковному журналі або перераховувати кошти на банківський рахунок.


Нехай допоможе нам в цій святій справі Всемилостивий Господь!


 


Реквізити банку для пожертвувань:

    АТ ”Райффайзен Банк Аваль”, м. Київ


    р/р 26003155842  


    МФО 380805   ЗКПО 25880730

Релігійна громада УПЦ КП парафії «Введення в храм Пресвятої Богородиці»

БЛАЖЕННІ МИЛОСТИВІ, БО ВОНИ ПОМИЛУВАНІ БУДУТЬ... (Мф. 5,7).

ХТО СІЄ ЩЕДРО, ТОЙ ЩЕДРО Й ЖАТИМЕ... БОГ ЛЮБИТЬ ТОГО, ХТО З РАДІСТЮ ДАЄ! (2 Кор. 9,7 – 8).

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя