Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2017 рік

18.08.2017

АНОНС: Відкриття та освячення пам’ятного меморіалу загиблим воїнам АТО

23 серпня 2017 року, о 12:00, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, чин освячення та панахиду за загиблими воїнами звершить керуючий справами Київської патріархії, вікарій Київської єпархії архієпископ Вишгородський Агапіт.

Пам’ятний меморіал встановлений на розі вулиць Чорнобильської та Ірпінської.

Запрошуємо вшанувати пам'ять загиблих воїнів, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.


детальніше...

19.08.2017

Преображення Господа нашого Ісуса Христа

19 серпня Православна Церква відзначає одне з найбільших свят церковного календаря – Преображення Господа нашого Ісуса Христа.

Свято Преображення Господнього — одне з дванадцяти найбільших свят Церкви Христової, встановлене на честь об’явлення божественної природи Христа Спасителя своїм учням.

Святкову Божественну Літургію звершив настоятель парафії протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василія Білика.


детальніше...

23.08.2017

Освячення пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Святошинського району

23 серпня 2017 року, напередодні 26-ої річниці незалежності України, відбулась знакова та символічна подія в житті мешканців Святошинського району.

На території нашого району, у сквері на вул. Чорнобильській, 12 відбулося урочисте відкриття пам’ятного знаку «Воїнам Героям АТО», який є закладним каменем на місці майбутнього пам’ятного меморіалу.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, чин освячення  пам’ятного знаку та панахиду за загиблими воїнами звершив керуючий справами Київської патріархії, вікарій Київської єпархії архієпископ Вишгородський Агапіт у співслужінні духовенства Святошинського благочиння.

Окрім того, владика Агапіт, вручив церковні нагороди членам ГО «Спілка ветеранів, учасників антитерористичної операції Святошинського району м. Києва» медалі «За жертовність і любов до України».


детальніше...

27.08.2017

Успіння Пресвятої Богородиці

28 серпня 2017 року, в день свята Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, у Свято-Введенському храмі (Микільська Борщагівка) відбулись уставні богослужіння.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої.

У самий день свята у храмі традиційно була звершена святкова Божественна літургія. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян зі словом про Успіння Божої Матері.


детальніше...

28.08.2017

Анонс: Молебень перед початком нового навчального року

У неділю, 3 вересня, після закінченя Божественної літургії (11:00), у Свято-Введенському храмі священнослужителями буде звершений молебень. На молебні священнослужителі проситимуть у Господа благословення для викладачів, студентів та учнів на успішну працю у новому навчальному році.

Запрошуємо усіх до спільної молитви!


детальніше...

03.09.2017

Молебень перед новим навчальним роком

3 вересня 2017 року, у неділю 13-ту після П'ятидесятниці, в Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої.

На Службу Божу цього дня  прийшло багато дітей парафіян храму, які під час Літургії приступили до таїнства Святого Причастя.

Після завершення Літургії відбувся традиційний молебень перед новим навчальним роком, який відслужив отець Сергій разом з кліриками храму.


детальніше...

10.10.2017

Відбулося засідання Духовної ради в Святошинській РДА

У вівторок, 10 жовтня, в Святошинській РДА відбулося засідання районної міжконфесійної Духовної ради Церков і релігійних організацій, яке провела начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА Ірина Романенко. Участь у засідання взяли члени Духовної ради Церков, а також голова Святошинської РДА Володимир Каретко та начальник відділу контролю за благоустроєм Роман Баришовець.

Також у засіданні взяли участь настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко і клірик храму – протоієрей Григорій Фоя.


детальніше...

12.10.2017

АНОНС: Святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

Запрошуємо вас 14 жовтня на святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва, що відбудуться біля Свято-Введенського храму (бульв. Ромена Роллана,10) в парковій зоні.
На вас чекають святкові заходи з теплою й сімейною атмосферою.
Вас очікує святкова й цікава програма:
- Божественна літургія (9:00);
- Молитва за Україну (12:00);
- Святковий концерт (12:00-17:00);
- Творчі майстер-класи (11:00-14:00);
- Благодійний ярмарок (11:00-17:00);
- Смачна food-зона (11:00-17:00).
Долучайтеся до нас для спільної молитви, вшанування воїнів-захисників України та підтримки громади Свято-Введенського храму.

листівка

детальніше...

19.10.2017

Святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України

Свято-Введенська громада свято Покрови Пресвятої Богородиці й День захисника України цього року відсвяткувала по особливому - по-сімейному. 
Святкові заходи біля храму, які були проведені завдяки підтримці парафії "Введення в храм Пресвятої Богородиці" та ГО "Богдана Колодія", були покликані, щоб згуртувати й об'єднати мешканців Святошинського району навколо духовно-патріотичних цінностей. 

Сьогодні, коли наша держава веде неоголошену й гібридну війну, коли уже понад три роки наші кращі сини й доньки віддають саме найдорожче - власне життя за волю й свободу свого народу, то ми усі повинні разом робити спільні духовно-патріотичні заходи для обєднання нашого суспільства, в боротьбі з ворогом, бо в нашій єдності - сила.

14 жовтня стало офіційним днем вшанування наших воїнів-захисників України лише три роки тому і стало загальнонаціональним й народним, бо оборона Вітчизни - є всенародною справою.


детальніше...

10.11.2017

Храмовий день Свято-Димитрієвської громади с. Бузова

8 листопада 2017 року, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет із архіпастирським візитом відвідав парафію святого великомученика Димитрія Солунського, що в селі Бузова Києво-Святошинського району, де звершив Божественну літургію з нагоди престольного свята.

Його Святості співслужили настоятель храму протоієрей Богдан Тимошенко, благочинний Святошинського району м. Києва протоієрей Валерій Семанцо, благочинний Києво-Святошинського району протоієрей Василь Чупровський, секретар Переяслав-Хмельницького єпархіального управління протоієрей Михаїл Лесюк, а також духовенство з Києва та Києво-Святошинського благочиння.

На запрошення настоятеля храму в урочистих заходах взяв  участь клірик Свято-Веденського храму – протоієрей Григорій Фоя.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Пасхалія

28 квітня. Неділя

Вхід Господній у Єрусалим

Церковний календар

20 квітня. Субота


В. Пятниця

Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького

Прп. Феодора Трихини. Прп. Олександра Ошевенського (1479). Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького (1690). Свтт. Григорiя (593) i Анастасiя Синаїта (599), патрiархiв Антиохiйських. Прп. Анастасiя, iгум. Синайської гори (695).


детальніше...

21 квітня. Неділя


Сщмч. Януарiя, єп.

Мч. Феодора, що в Пергiї, матерi його Филипiї, Диоскора, Сократа i Дионисiя

Сщмч. Януарiя, єп., i з ним мчч. Прокула, Соссiя i Фавста, дияконiв, Дисидерiя, читця, Євтихiя i Акутiона (бл. 305). Мч. Феодора, що в Пергiї, матерi його Филипiї, Диоскора, Сократа i Дионисiя (138–161). Мчч. Ісаакiя, Аполлоса i Кiндрата (303). Свт. Максимiана, патрiарха Константинопольського (434).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя