Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2019 рік

21.09.2019

Різдво Пресвятої Богородиці

У суботу 21 вересня Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято – Різдво Пресвятої Владичиці нашої Богородиці й Приснодіви Марії.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі м. Києва (Микільська Борщагівка) було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої й священика Василя Білика.

В самий день свята у храмі традиційно була звершена Божественна літургія, яку очолив протоієрей Сергій Петленко у супроводі священика Василія Білика. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян з словом про Різдво Божої Матері.


детальніше...

24.09.2019

Молебень в новобудованому храмі

22 вересня, у неділю 14-ту після П’ятидесятниці, в Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму – протоієрей Сергій Петленко у співслужінні прот. Григорія Фої та свящ. Василія Білика.

Після завершення Божественної літургії відбувся Хресний хід на будівництво новобудованого храму, де був звершений молебень. На молебні священнослужителі із молитовними проханнями звернулися до Господа, Пресвятої Богородиці та свв. правв. Іоакиму та Анні про любов, мир та злагоду у родинах, добре виховання дітей, а також закликали допомогу Святого Духа для продовження будівельних робіт з розбудови церковного комплексу.

За кожною літургією в храмі виголошуються імена усіх помічників та жертводавців, які долучаються до звершення благих справ, благословенних Господом.


детальніше...

28.09.2019

Воздвиження Чесного Хреста Господнього

Православні християни 27 вересня святкують празник Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином винесення Хреста Господнього. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василія Білика.

В самий день свята у храмі була звершена святкова Божественна літургія, яку очолив настоятель храму.


детальніше...

15.10.2019

День Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України

14 жовтня Православна Церква відзначає одне з великих і значних церковних свят року – Покрова Пресвятої Богородиці.  А також ми святкуємо День захисника України та День українського козацтва. 

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі була відправлена Вечірня з акафістом. 

В самий день свята у храмі була звершена святкова Божественна літургія, яку очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика. 

Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян з повчальним словом на тему свята, наголосивши на особливому покровительстві Пресвятої Богородиці над родом людським і заступництві над воїнами.


детальніше...

28.10.2019

Велика толока біля храму

Відбулася велика толока біля Свято-Введенського храму. Цієї суботи кипіла робота у Святошинському районі, де парафіяни впорядковували територію церковного комплексу.

Ми щиро вдячні всім нашим парафіянам та помічникам, які долучилися до добрих справ та внесли свою лепту в наведенні краси біля храму та прилеглої території.

Протягом тижня було завезено понад 16 т. чорнозему, 15 туй (смарагд, брабант), 100 кущів спіреї, 6 ялин європейських (сизо-блакитних), 8 ялівців та інших декоративних зелених насаджень, які були висаджені згуртованою командою на клумбах.


детальніше...

30.10.2019

АНОНС: ДИМИТРІВСЬКА ПОМИНАЛЬНА СУБОТА

2 листопада в суботу, до дня пам’яті св. Димитрія Солунського, Православна Церква молитовно вшановує усіх від віку спочилих християн, а особливо воїнів, які за віру і Батьківщину життя своє поклали.

Цього дня, у Свято-Введенському храмі буде відслужена Літургія, яка розпочнеться о 9:00, а панахида заупокійна - о 10:30.


детальніше...

02.11.2019

Свято-Введенському храму було передано в дар ікону святого мученика Євгена

1 листопада 2019 року Свято-Введенському храму було передано в дар ікону святого мученика Євгена. Цю святиню передали в дар парафії дві родини – п. Олександра та п. Олега. Святий образ виготовлений з бурштину майстрами Рівненщини. Відтепер святиня буде постійно перебувати в нашому храмі для молитовного поклоніння.

Святий мученик Євген Севастійський постраждав за відкрите сповідання християнства разом зі святими мучениками Євстратієм, Авксентієм, Мардарієм та Орестом під час християнських гонінь.


детальніше...

15.11.2019

Храмове свято в с. Бузова на Київщині

8 листопада 2019, на храмовий день до Свято-Димитрівської громади завітав Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, де очолив Божественну літургію у храмі святого великомученика Димитрія Солунського с. Бузова на Київщині у співслужінні численого духовенства.

На запрошення настоятеля храму прот. Богдана Тимошенко, у святковій літургії взяв участь клірик Свято-Введенського храму прот. Григорій Фоя.

Окрім настоятеля храму, Його Блаженству також співслужили:  прот. Валерій Семанцо, благочинний Святошинського району м. Києва та настоятель храму "Ікони Божої Матері" Живоносне Джерело", прот. Василь Чупровський, благочинний Білогородського округу, прот. Михаїл Ткач, благочинний Вишневського округу, прот. Андрій Власенко, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Пирогів (музей простонеба), прот. Олександр Тимошенко, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Новосілки та запрошене духовенство.


детальніше...

20.11.2019

Собор Архистратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних

21 листопада Свята Православна Церква святкує Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних.

Цей день є головний із свят на честь святих Ангелів. Він присвячений святому Архистратигу Михаїлу, начальнику воїнства небесного. За стародавніми переказами, сатана, колись світліший од усіх духів небесних і тому названий Люцифером, впав у самолюбство, гордість і злобу і спокусив багато інших духів. Архангел Михаїл зібрав військо благочестивих Ангелів. Михаїл та його Ангели вчинили змієві війну. І змій воював та його ангели, та не втримались.

детальніше...

23.11.2019

День пам’яті жертв Голодоморів

Сьогодні в Україні - День пам’яті жертв Голодоморів.

Ми вшановуємо пам’ять тих, хто безвинно загинув під час Голодомору 1932-1933 років. Українці у XX столітті пережили аж три штучно організованих радянською владою голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Але наймасштабнішим був Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу, здійснюваний тоталітарним комуністичним режимом СРСР.

Ці трагічні події назавжди залишили глибокі душевні рани на багатьох українських родинах, які наш народ лікує донині. Ми протягом останнього періоду разом переосмислюємо Голодомор, як цілеспрямований геноцид проти українського народу, щоб запобігти подібним трагедіям в майбутньому.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

28 березня. Четвер


Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського

Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах

Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського (бл. 754). Прп. Стефана Чудо­творця, спов., iгум. Триглiйського (бл. 815). Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах (1097). Прп. Іларiона Псковоєзерського (1476). Мчч. Іони, Варахисiя та iн. з ними (бл. 330). Мч. Бояна, кн. Болгарського (830).

детальніше...

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя