Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії
19.08.2020

Преображення Господнє

19 серпня Православна Церква відзначає одне з найбільших свят церковного календаря – Преображення Господа нашого Ісуса Христа.

Свято Преображення Господнього — одне з дванадцяти найбільших свят Церкви Христової, встановлене на честь об’явлення божественної природи Христа Спасителя своїм учням.

Святкову Божественну Літургію звершив настоятель парафії протоієрей Сергій Петленко у співслужінні прот. Григорія Фої та прот. Василія Білика.


детальніше...

12.07.2020

Святих апостолів Петра і Павла

12 липня 2020 року, в день пам’яті святих першоверховних апостолів Петра і Павла, у Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму - протоієрей Сергій Петленко у співслужінні прот. Василія Білика.

Після євангельського читання зі словами проповіді до вірян звернувся отець Сергій.

За богослужінням була піднесена прохальна молитва за мир в Україні та під час пошесті згубної (епідемії).


детальніше...

07.07.2020

Різдво Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана

Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана – це одне з великих свят. Різдво Іоана Хрестителя відзначається 7 липня за новим стилем. У цей день віруючі згадують, як в родині іудейського священика Захарії і його дружини Єлизавети народився майбутній пророк, який передбачить пришестя Месії – Ісуса Христа, а потім хрестить його в водах річки Йордан.

детальніше...

16.06.2020

Парафіяни молитовно привітали духовенство Свято-Введенського храму з новим роком життя

Парафіяни молитовно привітали духовенство Свято-Введенського храму з новим роком життя: настоятеля храму прот. Сергія Петленка, якому виповнилось 59 років, а прот. Григорія Фою - з 45-річчям.

14 червня 2020 року, у першу неділю після П'ятидесятниці, у Неділю Всіх святих, настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко звершив Божественну літургію у співслужінні кліриків храму. Завершилось богослужіння подячним молебнем.

Після богослужіння настоятель храму прот. Сергій Петленко, найперше, привітав отця Григорія з ювілеєм, якому 9 червня виповнилось 45 років та побажав йому духовного й тілесного здоров’я, щоб і надалі ревно нести подвиг пастирського служіння на благо Церкви Христової.


детальніше...

13.06.2020

Вітаємо священика Василя Білика з церковною нагородою

Напередодні Неділі всіх святих, 13 червня 2020 року, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній завітав на парафію ікони Божої Матері "Живоносне Джерело", де звершив Божественну літургію і на Малому вході підніс до сану протоієрея священика Василя Білика.

Свято-Введенська громада щиро вітає отця Василя з високою відзнакою. Бажаємо Божої милості й ласки на пастирському шляху, духовних і тілесних сил в подальшому служінні Господу та Церкві Христовій!

На многії літа!


детальніше...

10.06.2020

Свято-Введенська громада вітає о. Григорія із 45-річчям!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Від усієї душі зичимо Вам бадьорості духу й тіла та всеукріпляючої Божої благодаті. Ваша невтомна енергійність надихає, а вимогливість до себе - змушує займатись самовдосконаленням.

Пастирський шлях - це нелегка нива, на яку поставив Вас Господь, наділив твердим словом і гострим розумом, щоб вести дорогою спасіння ввірену паству, а Ваше служіння Богу й людям - зміцнює нас у вірі й любові до Христа.

Нехай Милосердний Господь, дорогий отче, щедро осяє Ваш життєвий шлях, завжди обдаровує Своєю благодаттю, посилає милості й щедроти та утверджує на ниві служіння Церкві Христовій.

На многії літа, всечесний отче!


детальніше...

08.06.2020

День Святої Трійці,П'ятидесятниця

7 червня — П’ятидесятниця, чи день Святої Трійці. Через десять днів після Вознесіння, або на п'ятдесятий день від Пасхи християни відзначають день Святої Трійці, або “зелені свята”, чи П'ятидесятницю. Це свято, одне з найдавніших, власне, є днем народження Церкви.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів.

У день вшанування Святої Трійці, cвяткове богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.


детальніше...

05.06.2020

6 червня – Троїцька поминальна субота

6 червня – ТРОЇЦЬКА БАТЬКІВСЬКА ПОМИНАЛЬНА СУБОТА, у яку ми звершуємо молитву та згадуємо усіх від віку спочилих християн.

Запрошуємо усіх приєднатися до богослужіння у Свято-Введенському храмі, щоб у спільній молитві звернутись до Бога за спочилих рідних і близьких, бо незважаючи на те, що вони не поруч – ми продовжуємо їх любити. А тому, хто немає можливості прийти особисто до храму – пишіть імена ЗА УПОКІЙ в коментарях цього допису.

Божественна літургія – о 9:00, а Велика панахида – о 10:30, як і пряма трансляція богослужіння за посиланням – https://youtu.be/Uu3GT1POooc


детальніше...

29.05.2020

Літургія на свято Вознесіння Господнього

28 травня православні християни, на сороковий день після Великодня, відзначають велике свято – Вознесіння Господнє, яке завжди припадає на четвер шостого тижня.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.

У день свята Божественну літургію звершив настоятель – протоієрей Сергій Петленко у співслужінні духовенства храму. Після євангельського читання отець настоятель виголосив проповідь на тему свята.


детальніше...

26.05.2020

АНОНС : Божественна літургія у день ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

Пряма трансляція у Свято-Введенському храмі – Божественна літургія у день ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО - 28 травня о 8:50 – https://youtu.be/nRl6-1ovC_s
– посилання на трансляцію.

У цей день Господь наш Ісус Христос востаннє явився Своїм учням, після чого видимим чином вознісся на небо до Отця Небесного, щоб стати захисником і посередником між Ним і людиною та підніс людську природу до Престолу Всевишнього. Також Господь вознісся на небо для того, щоб підготувати все для прийняття Своїх послідовників: “В домі Мого Отця багато осель і Я йду приготувати вам місце, вернуся й вас до себе візьму, щоб і ви були там, де Я”... "Я пошлю вам від Отця Духа Утішителя, Який наставить вас на всяку істину".


детальніше...

Страницы: <<< | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | >>> 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя